Dagfinn Nordbø og Det Norske Poesi & Satireorkester

DagfinnDagfinn Nordbø og Det Norske Poesi & Satireorkester er noko så sjeldan som eit jazz- og humororkester med norske tekstar og originalmusikk. Satirikaren Dagfinn Nordbø som står for opplesing og song, har med seg musikarane Vigleik Storaas på piano og Gaute Storaas på kontrabass.

Dagfinn har over 20 år med fartstid frå den norske humorscenen blant anna som tekstforfattar i Hallo i ukenHan har også skrive tekstar for ei rekkje av dei beste norske komikarane. Nordbø framfører sitt eige materiale til originalmusikk. Med seg har han dei to prisløna jazzmusikarane Vigleik og Gaute Storaas. Dagfinn Nordbø og Det Norske Poesi & Satireorkester har besøkt mange av dei store festivalane dei siste tre åra, blant anna Maijazz, Poesifestivalen i Ulvik, Oslo Jazzfestival og Norsk Litteraturfestival på Lillehammer.

Under Diktardagar opptrer dei laurdag med Lunsj og lyrikk, ein minikonsert på uteserveringa på Bakeriet i Lom kl. 14.00. Her er det gratis inngang. Lunsjen får de kjøpt på Bakeriet. Det kan vera lurt å vera ute i god tid, for her er det lange køar i helgene.

Laurdag kveld blir det pubkveld med jazza humor og topp stemning på Nordalsfjoset pub i Lom frå kl. 22.00. Kom! Kom!