Fjellet som ytre og indre landskap

Høge fjell og djupe dalar

Sponsorer

oppland_fylkeskommune kulturråd Spb1LSlogo skjaak_logo fritt ord  

Takk òg til:

Det Norske Komponistfond Samlaget Vågå kommune Eidefoss Gyldendal Fossberg Hotell Fossheim Hotell Coop Ottadalen Ottadalen Mølle Norgesfòr Nordal Eiendom Kiwi Stokk & Stein Fjell & Fritid Gausdal Landhandel Fossheim Steinsenter

Sal av billettar på nettet startar 15. julii 2017.

Du kan du også kjøpe billettar på biblioteket i Loar eller ved inngangen til dei ulike arrangmenta.

NB! Billettar som er bestilte men ikkje betalte, må betalast og hentast på biblioteket eller ved inngangen i god tid før forestillingane tek til.

Ingen arrangementer er tilgjengelig enda.

Vera Henriksen Lisbet Lid Venås

Markens Grøde

29. august til 1. september 2019

Sponsorer

oppland_fylkeskommune
kulturråd

Spb1LSlogo

skjaak_logo
fritt ord
Stiftinga G-KULTUR logo
Vågå kommune


 

Takk òg til:

Ottadalen Mølle
Fjell & Fritid
Fossberg Hotell
Fossheim Steinsenter
Fossheim Hotell
Nordal Eiendom
Kiwi
Stokk & Stein
Gausdal Landhandleri
Coop Ottadalen
Fjuken
Spiterstulen
Breheimen Mat
Nye Brimi Bue
Skafferiet kafé og pub

Diktardagar 2013

Layout 1Tema for Diktardagar 2013 var Språkåret. Det var foredrag om: Språkleg mangfald, humor i språket, poesien i sosiale media, og stemmene i den nye bibelomsetjinga. Men det var heller ikkje gløymt at det var 100 år sidan kvinnene fekk stemmerett her i landet.

Språk er så mangt, og vi lærer det på ulike måtar.  Norsk Kvedarforum tok for seg ”Vårt musikalske morsmål” i bånsullar og songleik. Nynorskdiktarane Ivar Aasen, Aasmund O. Vinje og Jakop Sande fekk plass i programmet på lik line med lokale diktarar som Tor Jonsson, Olav Aukrust, Jan Magnus Bruheim og Knut Hamsun. Den siste var rett nok ikkje nynorskmann, men han prøvde seg i alle fall på å dikte på Lomsmål, og kom godt frå det. Nytt var bestillingsverket ”Himmelvarden,” basert på  utvalde dikt av Olav Aukrust og nykomponert musikk.

Med programinnslag på Billingen og Galdhøpiggen, Bakeriet og Bokhandelen, Grimstadøygard og biblioteka, var det eit program som hadde tilbod til folk i alle aldrar.

Layout 1